Pričevanja bolnikov o uspešnosti zdravljenja z vitaminom D

Multipla skleroza

Bolezen je zaustavljiva

Ostale avtoimune bolezni

Bolezni so ozdravljive

Naše zgodbe

Predstavljam vam dosežke in pričevanja bolnikov, ki so na zdravljenju z vitamino D3. Učinkovitost je odvisna od časa zdravljenja. Jaz kot prvi slovenec sem začel z zdravljenjem 1. marca 2015. Preberite in se prepričajte o učinkovitisti. To so resnične osebe iz Slovenije ali sosednjih držav.

 

Gorazd: Da še ostali ljudje spoznate njegovo moč. Potrebujete previlen vitamin D3 in pravilne doze le tega. Štiri leta na zdravljenu visokih doz vitamina D3 – poročilo. Bolezen je trajno zaustavljena, veliko manj problemov kot sem jih imel. Štiri leta nisem: obiskal nobenega zdravnika, bil popolnoma nič bolan, pojedel nobenega zdravila. Seveda pa je moje stanje težko, zaradi predhodno narejene škode. Rešitev imate tukaj, samo pravilno se morate odločiti.

Tadeja Gorazd, tudi mene si pravilno usmeril. V treh letih protokola nisem imela zagona; prej 2 na leto vsako leto. Tudi občutila sem, da se mi je ta nori ples ustavil… 😀

 

 

Dušan  Gorazd, tudi meni se je z visoko dozo vitamina D stanje precej izboljšalo. Zato ti hvala!

Jemljem ga za to , ker NISEM prehlajena celo zimo zaradi tega. Ker nisem bila popolnoma sigurna glede jemanja ( uradna medicina panicira, če imaš več kot 30 enot D vitamina pri testu ) sem kontaktirala G. Šuštariča, ki mi je več kot prijazno pojasnil, kar sem ga vprašala. Tako da ISKRENA HVALA.

 

Tamara  Tudi meni je protokol pomagal pri MS in sem iz srca hvaležna, da ste me sprejeli v to skupino in mi nesebično pomagali z vsemi informacijami

  • Jadranka  Ms od 1999 na Protokolu dr.Coimbre od januara 2016,nema vise relapsa svebjenu remisiji.Bila sam slepa i skoro nepokretna. bez ikakve dioptrije bila na proverama.Skroz zdrav vid. I da skroz sam
    pokretna,plivam,vozim bicikl,auto,hodam sve je skoro opet kao pre bolesti.

Darinka  Pozdrav g. Gorazd Šuštarič, izredno sem vam hvaležna za informacije, ki ste mi jih podali, ko sem vas kontaktirala…Ko je hči zbolela, smo nemudoma ukrepali in začeli s terapijo…Maja bo že 2 leti, kar je na terapiji z D3-je brez zagonov in se odlično počuti, skratka normalno funkcionira brez kakršnih koli težav. Tudi z možem uživava D3 z dodatki in moram povedati, da gripe in prehlada v jesensko zimskem času od takrat ni več…🙂. Iskrena hvala

Magda  da se malo oglasim po dolgem času 🙂 Na protokolu bom 16.6. polna 4 leta. Že prej pa pol leta na 10.000. Od takrat nisem imela nobene viroze ali karkoli drugega. Počutim se dobro.

  • Tamara-  ne razumem, zakaj bi komurkoli prikrivali, da smo na protokolu!? Vsak se je za to zavestno odločil, torej stojmo za svojimi odločitvami. Se posebej osebe, ki so dosegle take ogromne napredke! Ni mi jasno, zakaj bi te taki komentarji spravili v slabo voljo oz pripravili do tega, da si ne upaš povedat s čim se zdravis. Jaz sem vedno (in vedno bom) ponosno povedala, da sem se pozdravila s protokolom (poleg ostalih zadev) in me prov malo briga zdravniško mnenje. Če so se odločili za to pot njihov problem, sigurno ne moj. Definitivno pa ne bom nikomur tiho, nasprotno, se z večjim veseljem jim vsakič vržem naprej, da žal nimajo pojma!

 

Luskavica ali psoriaza

Luskavica ali psoriaza

Luskavica ali psoriaza

Luskavica ali psoriaza

Lupus

Lupus

Lupus

Lupus

6mRtIur
P6vj5p6
vitiligo
0udJulU
hashimoto
Multipla skleroza

Multipla skleroza

Multipla skleroza

Multipla skleroza

cicero-galli-coimbra-vitamina-d-no-tratamento-de-esclerose-mltipla-11-1024
cicero-galli-coimbra-vitamina-d-no-tratamento-de-esclerose-mltipla-10-1024
cicero-galli-coimbra-vitamina-d-no-tratamento-de-esclerose-mltipla-9-1024
Tina – Verjamem v moč vitamina D! Zakaj? Preprosto zato, ker 3 leta po začetku protokola živim normalno življenje brez zagonov bolezni. Bolečine so izginile, hoja in koncentracija izboljšali in se bi lahko naštevala. Čez dan imam dovolj energije za vse obveznosti… Službo, družino in gospodinjstvo. Ocena nevrološke okvare se je znižala. Ponovno razmišljam in si upam razmišljati o še enem otroku. Prej nisem mogla niti hoditi v službo, sadaj delam še marsikaj druga. Ponovno upam, da bom še kdaj smučala. Letos bom poskusila spet rolati. Vožnja s kolesom mi ne dela več nobenih težav. Tudi svojemu otroku in mozu sem začela dodajati D vitamin. Naj povem, da sem zraven zdravil uradne medicine imela zagone.
Redno si kontrolira kri in kostno gostoto ter uz ledvic. Do sedaj je vedno bilo vse super in verjamem, da bo tudi v prihodnje.
Atopic Dermatitis

Atopic Dermatitis

Ichtyosis
antes
atopični dermatitis -11 mesecev na protokolu

atopični dermatitis -11 mesecev na protokolu

luskavica

luskavica

Po 6 mesecih na zdravljenju.

Po 6 mesecih na zdravljenju.

59386592_2118368911796146_6464954030010400768_n

Hud atopični dermatitis – rezultati po 28 dneh po začetku protokola dr. Coimbra.

atopični_dermatitis